Op naar een BONKEND 2019!

 In Nieuws

Wat gaat de tijd toch snel!

We zijn weer bijna aan het einde van het jaar 2018 en zijn enorm trots op de ontwikkelingen die er in- en extern hebben plaatsgevonden. Denk aan nieuwe versterking van ons team met Topper Hans, een verhuizing naar het hoofdgebouw op het vertrouwde Sectie-C terrein, de uitgave van de eerste editie van onze eigen krant KLOPT en een upgrade van onze eigen website. We hebben het afgelopen jaar veel mooie en uitdagende projecten gerealiseerd en een groot aantal nieuwe opdrachtgevers welkom mogen heten. Dit geeft ons een goed gevoel! Daarom willen we jullie allemaal hartelijk danken voor een BONKENDE samenwerking in 2018!

Onze uitdagingen voor 2019…

Ook voor het komende jaar hebben we weer prachtige uitdagingen in het verschiet. In februari verschijnt de nieuwe editie van onze krant KLOPT, laten we het interieur van ons kantoor nog meer stralen, gaan we meer infographics voor opdrachtgevers in verschillende branches maken en blijven we natuurlijk zoeken naar merken die wij kunnen kleuren.

Even er tussenuit!

Studio Bonkend is van 24 december tot en met 1 januari gesloten. We gaan, samen met familie en vrienden, van een korte maar welverdiende vakantie en elkaar genieten. In het nieuwe jaar pakken wij de draad direct weer op en staan we met ons creatieve team weer voor je klaar!

Studio Bonkend wenst jullie allemaal fijne feestdagen, heel veel geluk en een BONKEND 2019!