Heropening The Hub Eindhoven 2.0

 In Nieuws

Vandaag werd het resultaat van The Hub Eindhoven 2.0 tijdens de heropening gepresenteerd. Een feestelijke middag waarin de renoveerde huisvesting met nieuw interieur, nieuwe look & feel en natuurlijk de door ons ontwikkelde huisstijl werd gepresenteerd. Afsluitend met een gezellige borrel en barbecue. 

In samenwerking met het communicatieteam hebben we de stichting nogmaals onder de loop genomen. We hebben de why, how en what aangescherpt en op basis van dat, een onderscheidende, maar vooral opvallende huisstijl ontwikkeld met als nieuwe pay-off: We are here!

The Hub Eindhoven is vanaf nu óok fysiek een fijne en aantrekkelijke huiskamer voor iedereen (locals, expats en internationals). Een knallende huisstijl zal online en offline zorgen voor meer bekendheid onder de doelgroep. 

The Hub is nu ook fysiek een fijne en aantrekkelijke huiskamer voor iedereen. Een knallende huisstijl zal zorgen voor meer bekendheid onder de internationals!

Container ter promotie Katoenpad en verweven bij weverijmuseum GeldropNieuw - Etiket Nuenhems Lust bier - Brouwerij Nuenhem