Een krant als visitekaartje? Ja, dat klopt!

 In Nieuws

Met trots presenteren wij de eerste uitgave van onze Studio Bonkend krant, genaamd KLOPT! Geen bits and bytes, maar een gedrukte krant. Deze neemt je mee in de wereld van Studio Bonkend. Ons visitekaartje dat op een creatieve en visuele manier laat zien wie wij zijn en wat voor projecten wij realiseren. Maar dan anders dan anders.

Waarom een krant?

Tijdens een netwerkbijeenkomst doe je allerlei nieuwe contacten op. Na een interessant gesprek geef je elkaar een visitekaartje en maak je een connectie op LinkedIn. Maar hoe kun je er voor zorgen dat het verhaal achter een merk of organisatie na een gesprek blijft hangen bij een nieuw contact? Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe contact jou zeker gaat benaderen voor een vervolggesprek?

Hier hebben wij voor Studio Bonkend natuurlijk ook over nagedacht. Hoe kan ons verhaal, de identiteit van Studio Bonkend, op een unieke manier overgebracht worden bij opgedane contacten? Wat kunnen wij ontwikkelen, waardoor zij door ons verhaal geïnspireerd raken?

Tijdens onze brainstormsessies over het ontwikkelen van een uniek visitekaartje met meer dan contactgegevens, ontstonden allerlei ideeën. Niets is onmogelijk namelijk. Uiteindelijk is er gekozen om in 1 lijn te blijven met wat wij als Studio Bonkend altijd doen met onze klanten; wij gaan terug naar de basis en zetten stortytelling als tool in; het ontwikkelen, vertellen en overbrengen van een uniek verhaal achter een sterk merk. Laat nou een krant een van de oudste en meest bekende communicatie middelen zijn…

Deze inspirerende en informatieve krant van Studio Bonkend zal minimaal twee keer per jaar van de pers rollen. Een krant die je kan voelen en beleven, het liefst met een lekker kopje koffie. We willen hiermee onze contacten op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en trends binnen de creatieve sector. Maar tegelijkertijd is het ook ons bijbeltje met portfolio waar we trots op zijn. 

Benieuwd naar onze krant? Wij komen hem graag afgeven! Of ben je zelf op zoek naar een uniek idee dat perfect bij jouw merk past? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee.

Drukpers krant Studio Bonkend
krant studio bonkend Eindhoven
Artikel Katoenpad in Eindhovens Dagblad